Min Lykke - Mon Bonheur

19 Jul 2016

For dette første innlegget, ønsket jeg å fortelle litt om Min Lykke (Mon Bonheur på fransk). Hvordan ideen ble til og hva som ligger bak. Jeg ønsker egentlig ikke å blogge, men vil heller oversvømme dere med flotte bilder.
Jeg har så mye å dele. Alt jeg elsker, det som driver meg, det som fascinerer meg og enda mer ...


Dette er ikke min kjærlighet til sying som førte meg til å presentere dere mine kreasjoner. Det er så mye mer enn det ... Jeg begynte å sy ved en tilfeldighet, jeg ønsket å prøve. Jeg drev da mye med scrapbooking og ønsket å prøve. Derfor fortalte jeg mine foreldre at jeg ønsket meg en symaskin som bursdagsgave til min 28 års dag. Jeg tok utfordringen å lære alene. Jeg som nærmest ikke kunne sy en knapp, veien å gå var vel lang! Jeg brukte mye tid på YouTube og diverse nettsider for å lære det jeg kan i dag. Jeg an vel ikke si at jeg ville bli ansatt hos Chanel i morgen, men jeg er stolt av hva jeg gjør!
Det som etter hvert har fascinert meg mer og mer er stoffene! Deres farger, deres motiver, deres tekstur, når de settes sammen og alt tar form …
Der er min lidenskap. Finne spennende ideer på Pinterest, søke fargerike inspirasjoner på Instagram, bestille vakre tekstiler og papirer fra verdens ulike regioner for å skape!

 

"Å skape er å leve to ganger."


Men Min Lykke er først og fremst alle mine barn ... Mine første kreasjoner ble laget for min eldste datter Améline. Senere elsket jeg å forberede rommet til Adèle og i dag koser jeg meg med å pynte rommet til min lille prins. Hvert barn inspirer meg på sin måte.
Når livet tok fra oss vår lille Adèle ble alt en ubeskrivelig lidelse. Det finnes ingen ord. Veien fremover måtte finnes. Jeg bestemte meg for å aldri stå opp om morgenen uten å finne noe som ville bringe meg en følelse av lykke den dagen. Dette kunne være en fille ting som for eksempel å kjøpe fargestifter, men jeg måtte finne noe!
Mine kreasjoner ble etter hvert disse lykkebringende tingene og atelier mitt ble min frihetsplass. Å omringe meg med mange vakre farger gjorde meg så godt!
Jeg leste at "å skape er å leve to ganger" ("Créer , c'est vivre deux fois" - Albert Camus). Ingen andre ord kan beskrive dette bedre. Jeg trengte å leve igjen, føle at min lille engel kunne på en måte fortsette å leve gjennom mine kreasjoner!

Så Min Lykke er alt dette! Det er Améline, Adèle, Sasha, det er min mann, min familie og mine venner, det er mitt atelier, mine stoffer og mine kreasjoner ... det er alt jeg elsker og som holder meg gående hver dag!

Jeg håper dere også vil like det!
Ser dere snart!

Please reload

Utvalgt innlegg

Min Lykke - Mon Bonheur

July 19, 2016

1/1
Please reload

Siste innlegg

January 25, 2017

August 7, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Please reload

Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

©2019 Min Lykke